Hyppää sisältöön

Brändin vahvuudet

Muutama keskeinen ajatus nousee esiin luoden yhtenäisen pohjan ARE-brändille.

Luottamus on tärkein ominaisuus ARE:n toiminnassa. Se on avainasemassa kaikessa päivittäisessä toiminnassamme, kiinnitämme siihen jatkuvasti huomiota ja pyrimme vahvistamaan sitä koko ajan. Luottamuksemme pohjautuu siihen osaamiseen ja sitoutuneisuuteen, joka on syntyjä perheomisteisesta taustastamme. Vahva omistautuneisuus näkyy kaikessa sisäisessä ja ulkoisessa toiminnassamme. Luottamus on yksi johtavista ominaisuuksista, joita haluamme jatkossa korostaa entistä vahvemmin.

Tulevaisuussuuntautuneisuus on vastauksemme jatkuvasti kiihtyvään muutostahtiin markkinoillamme. Digitalisaatio, energiatehokkuus ja vastuullisuus – nautimme näiden haasteiden ratkaisemisesta ja niistä oppimisesta asiakkaidemme kanssa. Se nostaa arvoamme yhteistyökumppanina – nyt ja tulevaisuudessa.

Haluamme olla kumppani niin elämän eri osa-alueilla kuin sen kaikissa vaiheissakin asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja koko sille yhteisölle, jossa toimimme. Haluamme vähentää jokapäiväisen työnteon epävarmuustekijöitä; tuottaa lisäarvoa ”kehittämällä ja ylläpitämällä rakennuksesi elinvoimaa.”