Hyppää sisältöön

Kommunikaatiotyyli

Positiivinen

Olemme optimisteja, koska uskomme eteenpäin menemiseen. Näemme aina lasin puoliksi täynnä, haasteet mahdollisuuksina. Ilo, jota koemme ongelmien ratkaisemisesta ja työmme suorittamisesta näkyy asenteessamme ja innossamme.

Persoonallinen

Puhuttelemme yleisöämme pikemminkin yksilöinä kuin segmentteinä, kohderyhminä tai toimialoina. Ihmisiä puhumassa ihmisille. Katsomme asioita vastaanottajan näkökulmasta ja tuomme asiantuntijuutemme esille sitä kautta.

Suora

Asiakaskeskeisyytemme ilmenee tavassamme tarttua asioiden ytimeen välittömästi. Vaikka olemme ylpeitä osaamisestamme, emme koskaan piiloudu teknisen, akateemisen tai ammattikielen taakse. Haluamme, että yleisömme ymmärtää aina sekä kokonaisuuden että sen yksityiskohdat. Se tarkoittaa myös haasteiden ennakkoluulotonta kohtaamista.

Oivaltava

Osoitamme asiantuntemusta, kokemusta, uteliaisuutta ja kattavaa ymmärrystä huomioimalla välittömien ratkaisujen lisäksi myös laajempia ja pitempiaikaisia seuraamuksia. Osoitamme pätevyyttä ja luotettavuutta, mutta emme koskaan ehdota pikapaikkausta tai hätäratkaisua.