Hyppää sisältöön

Kuvitus

Pehmeä, luonnollinen valo

Valokuvat ovat ilmeemme avainasemassa. Ne ovat tärkeä osa tarinankerrontaamme – moderni brändimme ja innostunut henkilökuntamme osana asiakkaidemme elämää ja heidän liiketoimintansa onnistumista. Viestimme kuvilla omistautumista työllemme ja asiakkaidemme menestykselle; osuuttamme asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa päivittäisessä elämässä.

Käyttämällä pehmeää luonnonvaloa, kuvamme viestivät inhimillistä kosketusta kylmän ja etäisen yhtiön sijaan. Esiinnymme päivittäisessä roolissamme, vuorovaikutuksessa asiakkaidemme, kumppaneidemme ja toistemme kanssa. Kuvista syntyy tunne sitoutumisestamme käsillä olevaan tehtävään ja asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseen

Aina kun mahdollista, suosimme sinisiä sävyä lisätäksemme tuoreutta ja yhdistettävyyttä ARE-brändiin.

Kiinnostavat näkökulmat

Kuvien tilanteiden tulee tuntua luonnollisilta ja aidoilta; hetkiä oikeasta elämästä. Kuvien aihe on niiden keskipisteessä, suoritettavassa tehtävässä, käynnissä olevassa vuorovaikutuksessa jne.

Ympäristö muodostaa kuvan huomiopisteelle taustan; pehmeän, jopa epätarkan raamin kuvan keskeiselle toiminnalle ja toimijoille.

Kiinteistöt

Kohteemme ovat myös osa kuvituksen tarinankerrontaa osoittamalla miten työmme liittyy päivittäiseen toimintaan ja työntekoon – elämään yleensä. Osaamisemme talotekniikan taitajana, kehittäjänä ja ylläpitäjänä – jokapäiväisen elämän virtauksen sujuvoittajana. Roolimme vapauttamassa asiakkaamme ja heidän rakennustensa käyttäjät keskittymään itselleen tärkeimpään toimintaan.

Suositaan yhdistävän sinisen värin tai sen sävyjen käyttöä aina kun se on mahdollista ja luontevaa.