Hyppää sisältöön

ARE-brändi

ARE-brändin mielikuva on miten ja millaisena jokainen meistä arelaisista, asiakkaamme, kumppanimme ja kuluttajat meidät kokevat. Mitä mielikuvia he meihin liittävät ja mitä merkitsemme heille. Heidän kokemustensa ja vaikutelmiensa summa.

ARE-brändi erottuu kilpailijoistaan käyttäytymällä ja esiintymällä omalla tavallaan – olemalla oma itsensä. Kaikki mitä teemme ja miten toimimme, vaikuttaa siihen. Emme voi koskaan täysin hallita siitä syntyviä mielikuvia.

Mutta voimme määritellä miten toivomme ARE-brändin näyttäytyvän asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Yhdenmukaisena ja yhtenäisenä.

Tämä kirja toimii oppaanamme yhtenäiseen tapaan toimia ja viestiä, luoda mielenkiintoinen, merkityksellinen ja haluttu ARE-brändi.

Brändi pähkinänkuoressa

Avainkäsitteitä

Alla joitakin keskeisiä ominaisuuksia joita brändimme on ehdottomasti välitettävä ajan mittaan.

Keskinäistä luottamusta toistemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Tulevaisuuteen suuntautumista kaikessa mitä teemme. Kuinka aina katsomme tätä hetkeä pitemmälle, kiinnostuneena tulevaisuuden mahdollisuuksista ja niiden tarjoamista hyödyistä.

Haluamme olla kumppani niin elämän eri osa-alueilla kuin sen kaikissa vaiheissakin asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja koko sille yhteisölle, jossa toimimme.

”Tuotamme lisäarvoa kehittämällä ja ylläpitämällä rakennuksesi elinvoimaa.”

Brändipersoona

Millaisena haluamme meidät nähtävän ja koettavan; eli kuinka meidän tulisi käyttäytyä ja viestiä.

”Onnistumisen Ilo ohjaa kaikkia toimiamme.”

Purpose

Miksi, menestyvän liiketoiminnan lisäksi, olemme olemassa, omistaudumme työllemme ja pyrimme aina parhaisiin tuloksiin:

Nautimme yhdessä haasteista, oppimisesta ja ratkaisuista paremman, vastuullisen huomisen luomiseksi asiakkaillemme, heidän rakennuksilleen – ja meille kaikille.

Lupaus

Keskeinen lupauksemme asiakkaillemme on:

”Tuotamme rakennuksellesi paremman elämän.”